top of page

Kuka koiraasi hoitaa?

Hei! Olen Nina Kiuru.

Olin eläinrakas pikkutyttö. Rakastin erityisesti koiria. Missä koira, siellä minä. Vietin aikaa kummisetäni saksanpaimenkoiran kanssa pöydän alla ja leikin sen kanssa hippaa pihalla. 

Lukion jälkeen opiskelin biologiaa Helsingin Yliopistolla ja työskentelin osa-aikaisesti Faunattaressa. Siellä sain kuulla pieneläinhoitajan ammatista ja olin vakuuttunut että se on juuri minua varten. Valmistuin pieneläinhoitajaksi vuonna 2007 ja olen työskennellyt yli 15 vuotta erilaisilla eläinklinikoilla pääkaupunkiseudulla (HauMau, Livet, Urheilukoiraklinikka, Mevet). ‍Vuosien aikana olen enimmäkseen hoitanut leikkauspotilaita, hammaspotilaita ja ortopedisiä potilaita mutta sekaan mahtuu myös laboratoriotyötä, välinehuoltoa, röntgenkuvauksia ja tietenkin asiakaspalvelutyötä.

Aloitin päätoimisena yrittäjänä marraskuussa 2021. Koirahoitsukotiin tarjoaa hoitotoimenpiteitä ja koirahierontaa kotikäyntinä pääkaupunkiseudulla.

Toimistokoiran virkaa hoitaa 5-vuotias sileäkarvainen collie Nasu!

Läs mera på svenska.

Read more in English.

 

Tärkeitä huomioita:

Koiran hoitotoimenpiteet kotona vaativat lähes aina omistajan läsnäoloa ja usein myös kiinnipitoapua. Annan jokaiseen tilanteeseen täsmälliset ohjeet. Turvallisuussyistä en hoida aggressiivisesti käyttäytyviä koiria. Tarvittaessa koiralla voidaan käyttää kuonokoppaa.

DSC_2071x.jpg
bottom of page