1643458403604_iStock-1184557113-me.jpg

Ve­ren­pai­neen mittaus

Kissan krooninen munuaisten vajaatoiminta on hyvin tavallinen vaiva, joista kärsii arviolta jopa 50% yli 15-vuotiaista kissoista. Tila ei ole parannettavissa, mutta oikeanlaisella hoidolla kissa voi saada monta vuotta hyvänlaatuista elämää. Sairauden eteneminen on hyvin yksilöllistä.


Munuaisten vajaatoiminta aiheuttaa osalla kissoista kohonnutta verenpainetta. Se vuorostaan huonontaa munuaisten toimintaa ja pahentaa sairauden oireita. Eläinlääkäri voi määrätä korkeaan verenpaineeseen lääkettä, jolloin verenpaineen seuranta on erityisen tärkeää oikean annostuksen tarkistamiseksi.


Mittaan kissojen ja koirien verenpaineen kotikäynnillä. Edellytys onnistuneelle mittaukselle on, etenkin kissojen kohdalla, että ne ovat tottuneita käsittelyyn eivätkä pelkää tai jännitä vieraita. Mittauksen aikana kissan tulee olla paikoillaan. Mittaus voidaan suorittaa etu- tai takajalan lisäksi hännästä.


Eläinlääkäri arvioi mittauksen tuloksia ja lääkityksen tarvetta tai annostusta. Halutessanne tulokset lähetetään suoraan lemmikkiä hoitavalle eläinlääkärille.


Verenpaineen mittaus kotikäyntinä 45 € (kotikäynti 35 € + laitemaksu 10 €)

Yh­teys­tie­dot

Nina Kiuru

045 783 451 83

nina.kiuru@petworks.fi

Y-tunnus: 2342583-7

© tmi Petworks. Kaikki oikeudet pidätetään.